{{alert.message}}

Bedrijfskleding voorzien van je logo

Bedrijfskleding met een duidelijk logo versterkt de uitstraling van je bedrijf alsmede het vertrouwen vanuit de klanten. Betrokken medewerkers dragen dat stukje uitstraling met trots. Bedrijfskleding met je bedrijfsnaam en logo is dus een belangrijke identiteitsdrager.

Werkkleding haal je bij Groenhart. Met bedrijfsnaam en logo natuurlijk! Wij bedrukken alle kleding uit ons assortiment en het wordt altijd snel geleverd. Zoals je van ons gewend bent. Wij beheren de logo’s, zodat nabestellingen soepel en snel verlopen. De pakketten worden voor iedere medewerker apart verpakt. Groenhart neemt alle zorg uit handen!

 

Fiscale regels bedrijfskleding

Regelmatig wordt de vraag gesteld wanneer kleding fiscaal als “werkkleding” kan worden aangemerkt. De fiscale regelgeving stelt twee eisen:

  1. De kleding is hoofdzakelijk geschikt om tijdens het werk te dragen
  2. De kleding is voorzien van één of meer duidelijk zichtbare logo’s met een gezamenlijke oppervlakte van tenminste 70 cm². Je mag deze centimeters over de totale kleding verdelen.

Het is van belang dat er een duidelijk zakelijk verband is tussen de kleding en de uit te voeren werkzaamheden. Bij een schildersbedrijf is een overall wel werkkleding voor de schilder, maar niet voor de boekhouder. 

Daarnaast kan de verstrekking van kleding samenhangen met verplichtingen die je als werkgever hebt op grond van de Arbowet, zoals speciale isolerende of beschermende kleding. In zo’n geval kan de kleding in beginsel ook belastingvrij worden verstrekt.

Meer informatie over kleding bedrukken? Wij adviseren je graag!

Neem contact op met één van onze adviseurs, je favoriete vestiging of bel met onze afdeling verkoop op 0299-480102.