{{alert.message}}

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding met een duidelijk logo versterkt de uitstraling van je bedrijf en het vertrouwen vanuit klanten. Ook zorgt het voor een echt teamgevoel onder de medewerkers. Werkkleding haal je bij Groenhart. We bedrukken alle kleding uit ons assortiment.

Als je voor Groenhart kiest, kies je voor gemak. Wij beheren de logo’s, zodat nabestellingen soepel en snel verlopen. De kledingpakketten worden voor iedere medewerker apart verpakt. Groenhart neemt alle zorg uit handen!

 

Stappenplan voor bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding bedrukken? Wij nemen alle zorg uit handen. Met een snelle levering zoals je van ons gewend bent. Deze stappen lopen onze specialisten samen met jou door:

Keuze van kledingstuk

1: KEUZE VAN KLEDINGSTUKKEN

Samen bepalen we welke kledingstukken bedrukt mogen worden. Dit is belangrijk voor de keuze van het type logo. Hiervoor kunnen we paskleding of een passessie organiseren. 

Aanleveren logo

2: AANLEVEREN LOGO’S

Je levert een EPS bestand van je logo aan. Daarbij bepalen we de exacte posities van de bedrijfslogo's op de kleding en het aantal te bestellen logo's. Hierbij wordt rekening gehouden met een houdbaarheid van 2 jaar. Heb je nog geen EPS logo? Hiermee helpen we je uiteraard op weg.

Offerte

3: OFFERTE

Wij verzorgen een voorstel van de kleding en logo's en komen tot afspraken voor eventuele nabestellingen. We sturen een digitaal voorbeeld of fysieke proefdruk ter goedkeuring.

Bestellen

4: BESTELLEN

Bij akkoord worden de logo’s besteld en worden deze bedrukt op de gekozen bedrijfskleding.

Checken

5: CHECKEN

Na het bedrukproces controleren wij de bedrukte werkkleding op basis van plaatsing en kwaliteit. Voor we overgaan tot levering van de bedrijfskleding.

Levering

6: LEVERING

De bedrukte bedrijfskleding wordt per medewerker apart verpakt en geleverd op de gewenste locatie. Eventuele overgebleven logo’s worden bijgehouden in ons distributiecentrum middels voorraad-registratie, zodat nabestellingen vlot verlopen. Bij de levering ontvang je ook de wasvoorschriften zodat je lang kunt genieten van je bedrukte kleding.

 

Fiscale regels werkkleding

Regelmatig wordt de vraag gesteld wanneer kleding geschikt is als ‘’werkkleding’’. De fiscale regelgeving stelt twee eisen:

1: De bedrijfskleding is hoofdzakelijk geschikt om tijdens het werk te dragen.

2: De bedrijfskleding is voorzien van één of meer duidelijk zichtbare logo’s met een gezamenlijk oppervlakte van tenminste 70 cm². Het oppervlak van het bedrijfslogo mag je verdelen over de te dragen kleding (bovenkleding en broek).

Het is van belang dat er een duidelijk zakelijk verband is tussen de kleding en de uit te voeren werkzaamheden. Bij een schildersbedrijf wordt als voorbeeld een werkbroek wel aangemerkt als werkkleding voor de schilder echter niet voor iemand op de administratie (oid…).

Daarnaast kan de verstrekking van kleding samenhangen met verplichtingen die je als werkgever hebt op grond van de Arbowet, zoals speciale isolerende of beschermende kleding. In zo’n geval kan de kleding ook belastingvrij worden verstrekt.

Bedrijfskleding bestellen via Groenhart-budgetbeheer

Vereenvoudig en versnel het beheer, bestellen en verstrekken van bedrijfskleding met behulp van ons online budgetbeheer systeem.

Medewerkers krijgen de mogelijkheid om vanuit gestelde budget zelf bedrijfskleding te bestellen. Wel zo gemakkelijk. Na controle zorgen wij voor een snelle afhandeling. Extra gemak en tegelijkertijd ga je zorgvuldig om met budget en tijd.

Budgetbeheer

LEES VERDER


Meer weten over bedrijfskleding en bedrukken?

Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact op met je favoriete vestiging of neem contact op met je vertegenwoordiger.

 

Brian Broersen

Brian Broersen

Regio: Purmerend / Volendam / Amsterdam binnenring en Zuid-Oost

06 - 547 430 19
bbroersen@groenhart.nl

Jos Snel

Jos Snel

Regio: Zwaag / Grootebroek06 - 415 159 42
jsnel@groenhart.nl

Emile Kleverlaan

Emile Kleverlaan

Regio: Alkmaar / Heemskerk06 - 502 787 61
ekleverlaan@groenhart.nl

Martijn Groot

Martijn Groot

Regio: Wormerveer / Westzaan / Amsterdam Westpoort en Nieuw-West


06 - 525 769 59
mgroot@groenhart.nl

Daniël van Gils

Daniël van Gils

Regio: Heerhugowaard / Schagen06 - 502 787 62
dvangils@groenhart.nl