Klant worden / registreren webshop

Klant worden bij Groenhart is klant worden bij dé groothandel voor de bouw, installatiebranche, facilitaire diensten en de particulier.

Wij weten je wensen als geen ander te vertalen naar een veelzijdig en dynamisch assortiment. Dit gecombineerd met de kernwaarden Snel, Vakkundig en Betrouwbaar maakt ons een gewaardeerde partner voor ruim 11.000 klanten.

Webshopregistratie verzekert je niet alleen van de voordelen van onze webshop, je kunt ook direct aan de balie bestellen in al onze vestigingen.

Ook als bestaande klant is webshopregistratie interessant: je bestelt online volgens dezelfde condities als in de vestigingen.

Klik hier om in te loggen of je te registreren

 

Online bestellen

IK HEB EEN BEDRIJF

Nadat je je hebt aangemeld via de webshop ontvang je van ons een bevestiging. Direct na aanmelden kun je al bij ons terecht in een van onze vestigingen.

De vestigingsleider van de dichtstbijzijnde vestiging neemt contact met je op om nog een aantal aanvullende vragen te stellen.

Je account wordt geactiveerd en de juiste condities worden geladen.

Een bevestiging inclusief klantnummer en aanvullende gegevens over ons bedrijf wordt naar je toegestuurd.

Je kunt vanaf nu ook gebruik maken van de webshop, waar jouw speciale condities zichtbaar zijn.

IK BEN PARTICULIER

Als particulier ben je van harte welkom bij Groenhart. Zonder je te registreren kun je in alle vestigingen en onze webshop contant betalen.

Wil je korting en sparen, speciale aanbiedingen ontvangen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Kies dan voor de Groenhart contant klantenpas. Ga naar één van onze vestigingen bij jou in de buurt of vraag hem aan via de webshop.


Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes