{{alert.message}}

Ken jij Groenhart

Meer dan 100 jaar ervaring

Wij durven te zeggen dat we met meer dan 100 jaar ervaring een volwassen speler zijn in het verkopen van gereedschappen, ijzerwaren en materieel.

Ruim 15.000 artikelen op voorraad

Professionele artikelen die aan alle eisen voldoen voor een scherpe prijs. Dat zijn de criteria waarop het Groenhart assortiment wordt samengesteld. Kwaliteit voor alles!

Knowhow in huis

Onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers staan dankzij diverse product trainingen en jarenlange ervaring meer dan hun mannetje als het aankomt op kennis, inzicht en betrokkenheid. Bij Groenhart staat het kapitaal op het veld!

Altijd in de buurt!

Met 12 goed bereikbare en strategisch gelegen vestigingen dekken wij ons verzorgingsgebied in Noord-Holland voor 100% af!

Razendsnel spullen halen

Binnen een kwartier na je telefonische bestelling liggen jouw goederen klaar op de speciale Come & Go-balie. Gegarandeerd!

Tweemaal daagse franco levering

De Groenhart Dubbeldienst levert tweemaal daags je goederen op het door jou gewenste adres in Noord-Holland. In het centrum van Amsterdam, centrum Haarlem en de regio Gooi en Vechtstreek leveren wij eenmaal per dag. De kosten hiervoor bedragen...nul komma nul!

Onze missie

 

Informatief tot op het bot

Met actiekranten, nieuwsbrieven, vakavonden en toolbox bijeenkomsten informeren wij je over alles wat er in de branches speelt en bieden wij je de meest interessante prijzen!

Groenhart app

Alles binnen handbereik met de Groenhart app. Scan het product en zie direct de specificaties of plaats snel een bestelling. Bekijk ook de actuele voorraad van onze 12 vestigingen in Noord-Holland. De app is geoptimaliseerd voor gebruik op bijvoorbeeld de bouwplaats, vanuit de bus, werkplaats of kantoor.

Digitale processen

Groenhart kan alle elektronische berichten (prijslijst, bestelling, orderbevestiging, pakbon en factuur) met je uitwisselen. Je kunt deze berichten in je eigen software inlezen en verwerken.

Sterk in projecten

Onze projectafdeling kan je veel werk uit handen nemen in de complexe materie van hang & sluitwerk. De Groenhart projectafdeling levert je geld op!

24-uur online

Achter je computer een bestelling plaatsen, een orderstatus bekijken of gewoon een prijs opzoeken? Het kan 24 uur per dag met een Groenhart web-account!

Magazijnbeheer app

Voorraadbeheer en bestellen wordt nog gemakkelijker met de Magazijnbeheer app. Binnen drie maanden een app aangepast op de behoeften van jouw bedrijf. De gepersonaliseerde app maakt bestellen efficiënter en eenvoudiger: Altijd inzicht in de actuele voorraad, automatisch gegenereerde besteladviezen en altijd je voorraad op peil!

Onderhoud en reparatie

Bij Groenhart kun je je gereedschap en materieel onder één dak laten repareren, onderhouden, keuren, kalibreren en slijpen. Wel zo makkelijk!

Messcherpe prijzen

Je betaalt bij Groenhart nooit teveel. Mocht je een of meer artikelen veel gaan afnemen zetten wij daar een messcherpe prijs tegenover. Bij Groenhart bepaal je zelf wat je betaalt!