{{alert.message}}

Hofleverancier

groenhart predicaat hofleverancier

2020 was voor ons familiebedrijf een heel bijzonder jaar: we vierden ons 100-jarig bestaan. Een jubileum dat op zondag 4 oktober 2020 ook nog eens is bekrachtigd met het predicaat Hofleverancier.

Uitreikingen
Hoewel we de opening van ons nieuwe hoofdkantoor en de uitreiking van het predicaat groots wilden vieren, gooide corona roet in het eten. Om het moment niet helemaal voorbij te laten gaan is op zondag 4 oktober 2020 in kleine kring stilgestaan bij deze bijzondere gebeurtenissen. Jan Groenhart ontving van Dick Rijser het eerste exemplaar van een uniek jubileumboek en vervolgens overhandigde burgemeester Don Bijl aan Jurjen Groenhart het Predicaat Hofleverancier.

uitreiking burgemeester groenhart hofleverancier

jubileum boek groenhart 100 jaar

Waardering
Het voelt heel bijzonder om deze Koninklijke onderscheiding te ontvangen voor het werk dat de vorige generaties met hun ondernemerschap en passie hebben opgebouwd. Onze waardering gaat uit naar alle collega’s, klanten en leveranciers die zich de afgelopen eeuw aan Groenhart hebben verbonden en dit succes mogelijk hebben gemaakt.

Groei
Sinds de oprichting in 1920 groeide ons familiebedrijf stap voor stap uit tot gerespecteerde bouwtechnische groothandel met 12 vestigingen in Noord-Holland. 

Het bedrijf heeft zich in al die jaren doorontwikkeld en getransformeerd tot waar we nu staan: een sterk, betrokken en toekomstbestendig familiebedrijf met kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel.

groenhart hofleverancier 4 oktober 2020

jan en jurjen groenhart

100 jaar en vier generaties transformeerden ons bedrijf. Maar wat er in al die jaren niet veranderde is de passie voor het werk, persoonlijk contact en de aandacht voor kwaliteit.


ALLES OVER GROENHART