{{alert.message}}

Bezorgen & afhalen

Bezorgen

Groenhart levert bestellingen in heel Nederland, België en Duitsland via PostNL op de werkplaats of op het huisadres. Voor bedrijven binnen Noord-Holland maken wij gebruik van onze eigen dubbeldienst*.

Verzending is gratis voor orders boven € 80,- excl. btw.
Voor bestellingen onder € 80,- excl. btw wordt voor Nederland € 7,95 incl. btw in rekening gebracht, voor België € 9,95 en Duitsland € 10,95.

Heb je een bedrijf en koop je op rekening? Levering is dan altijd gratis voor bestellingen binnen Noord-Holland. Lees meer over onze dubbeldienst.

Bovenstaande prijzen gelden alleen voor zendingen die voldoen aan de voorwaarden van PostNL pakketservice: gewicht tot 30kg en afmeting maximaal 165 x 78 x 58 cm. Voor alle andere zendingen kan het tarief afwijken. Hierover informeren wij je na plaatsing van de bestelling.

Wil je weten wanneer je bestelling geleverd wordt? Kijk dan hiervoor op onze veel gestelde vragen pagina of bel met 0299-480102.

* Texel is uitgezonderd van deze dienst. Voor leveringen in het centrum van Amsterdam, centrum van Haarlem en de regio Gooi en Vechtstreek (Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden en Naarden) geldt: Alles wat je vóór 17.00 uur bestelt, wordt de volgende ochtend al bezorgd.

Afhalen

Tevens heb je de mogelijkheid om je bestelling af te laten leveren in één van onze vestigingen in Noord-Holland. Je ontvangt van ons een bericht wanneer je de bestelling kunt komen afhalen. Kijk hier voor een vestiging bij je in de buurt.