{{alert.message}}

Topmerken

Bij Groenhart vind je de beste merken voor de professionele gebruiker voor in de bouw, afbouw, timmerwerk, interieurbouw of installatiebranche. Kwaliteit staat bij ons voor alles, maar ook aan kwantiteit ontbreekt het niet in onze ruime selectie. Het grootste gedeelte artikelen van onze topmerken zijn direct leverbaar.

HET GROENHART ASSORTIMENT MET DE BESTE MERKEN

Bij Groenhart vind je de beste merken voor de professional. Wij durven te zeggen dat we met ruim 100 jaar ervaring een volwassen speler zijn in het verkopen van gereedschappen, ijzerwaren en materiaal. En daardoor de kennis in huis hebben om de beste merken aan te bieden aan de klant.

150 TOPMERKEN VOOR GEREEDSCHAPPEN, IJZERWAREN EN MATERIAAL

Met meer dan 150 topmerken bieden we ruim 15.000 professionele artikelen aan die aan alle eisen voldoen voor een scherpe prijs. Dit zijn de criteria waarop het Groenhart assortiment wordt samengesteld. Kwaliteit voor alles!

OP ZOEK NAAR HET BESTE MERK VOOR GEREEDSCHAPPEN, IJZERWAREN EN MATERIAAL?

Zoveel keuze, maar welk merk voor gereedschap, ijzerwaren of materiaal is goed? Elk merk wat Groenhart verkoopt is goed, maar het ene merk blinkt in iets anders uit dan het andere merk. Hier spelen wij dan ook op in om voor elke productcategorie het beste merk aan te bieden.

Heb je advies nodig voor de keuze van het juiste merk? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze vestigingen in Noord-Holland voor professioneel advies.

Lees meer »