{{alert.message}}

Topmerken

Groenhart biedt een zeer ruim assortiment van de meest gebruikte materialen aan de professionele gebruiker in de bouw gerelateerd branches. De meeste artikelen van onze topmerken zijn direct leverbaar. Groenhart heeft alles voor je klus!

HET GROENHART ASSORTIMENT MET DE BESTE TOPMERKEN

Bij Groenhart vind je de beste merken voor de bouwprofessional. Wij durven te zeggen dat we met ruim 100 jaar ervaring een volwassen speler zijn in het verkopen van gereedschappen, ijzerwaren en materiaal. En daardoor de kennis in huis hebben om de beste merken aan te bieden aan de klant.

150 TOPMERKEN VOOR GEREEDSCHAPPEN, IJZERWAREN EN MATERIAAL

Met meer dan 150 topmerken bieden we ruim 15.000 professionele artikelen aan die aan alle eisen voldoen voor een scherpe prijs. Dit zijn de criteria waarop het Groenhart assortiment wordt samengesteld. Kwaliteit voor alles!

HET BESTE TOPMERK VOOR JE KLUS!

Wij leveren professionele kwaliteitsartikelen van de meest betrouwbare leveranciers. Dit maakt elk merk in het assortiment een goed merk! De keuze van een merk is vaak een persoonlijke keuze. Bekijk hieronder het assortiment gesorteerd op merk.

De keuze van het juiste merk kan soms nog best lastig zijn. Neem contact op met onze verkoop binnendienst of kom langs in één van onze vestigingen voor professioneel advies.

Lees meer »