{{alert.message}}

Dubbeldienst

UPDATE VANWEGE WERKZAAMHEDEN A7:

We blijven leveren via de dubbeldienst zoals je van ons gewend bent. De enige uitzondering op de regel is dat we tijdens de werkzaamheden 1 keer per dag leveren onder het Noorzeekanaal. Hiervoor geldt: alles voor 17.00 uur besteld heb je de dag erna in huis.

 

Heb je een vraag?
Neem contact op met je favoriete vestiging, vertegenwoordiger of neem contact op met de verkoop binnendienst op ons hoofdkantoor te Purmerend via 0299 480 290 of verkoop@groenhart.nl

Heb je een bedrijf, ben je vaste klant en bevindt jouw afleveradres zich in Noord-Holland? Dan kun je gebruik maken van onze gratis dubbeldienst.

Op werkdagen levert de Groenhart Dubbeldienst tweemaal daags jouw goederen GRATIS op de door jou gewenste locatie in Noord-Holland.

  • Alles wat je vóór 10.00 uur bestelt, wordt diezelfde dag nog bezorgd.
  • Alles wat je vóór 17.00 uur bestelt, wordt de volgende ochtend al bezorgd.

Op deze manier heb je de zekerheid dat je jouw bestelling altijd snel en op de gewenste locatie geleverd krijgt.

Uitzonderingen van de Groenhart Dubbeldienst:
Voor leveringen in het centrum van Amsterdam, centrum van Haarlem en de regio Gooi en Vechtstreek (Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden en Naarden) geldt: Alles wat je vóór 17.00 uur bestelt, wordt de volgende ochtend al bezorgd.
Texel is uitgezonderd van deze dienst.

Heb je een vraag?
Neem contact op met je favoriete vestiging, vertegenwoordiger of neem contact op met de verkoop binnendienst op ons hoofdkantoor te Purmerend.
T: 0299 480 290
E: verkoop@groenhart.nl

Onze specialisten staan je graag te woord!

Dubbeldienst

*Let op vanwege de werkzaamheden op de A7 gelden er extra uitzonderingen.