{{alert.message}}

Projecten

Groenhart: de specialist in hang- en sluitwerk. Heb je een vraag? Bel Projecten 0299-480101 of mail naar projecten@groenhart.nl.

In tijden van razendsnelle ontwikkelingen, nieuwe producten en veranderingen in wetgeving is het essentieel dat jouw project professioneel wordt begeleid.

Hang- en sluitwerk projecten gaan veel verder dan de profielcilinder en deurkruk. Er komen diverse zaken aan bod zoals specifieke gebruikerswensen, functionaliteit en wettelijke eisen rondom brandwering, inbraakpreventie en vluchtwegtechniek.

Het vertalen van de specifieke wensen en eisen naar een goed advies en uiteindelijk de juiste producten of oplossing vraagt om ervaring en expertise.

Groenhart heeft door jarenlange ervaring de kennis in huis om te adviseren, te begeleiden en te ontzorgen van aanbesteding tot oplevering. Wij verwerken jouw aanvraag tot een complete hang- en sluitwerkstaat.

Benieuwd? Bekijk eerdere projecten en download onze infosheet.

Maatwerk:

Onze ervaren verkoopadviseurs komen op locatie vakkundig inmeten en adviseren.

Uitleveren:

Wij snappen hoe belangrijk het is om jouw project op de juiste plaats en op het juiste moment te beleveren. Jouw materialen worden op afroep klaargezet en kunnen op elk gewenst moment worden uitgeleverd.

Daarnaast bieden wij de service om jouw order per bouwdeel of woning te verpakken. Dit scheelt je veel uitzoekwerk. Optimaal en zeer efficiënt.


 

Projectmatig deurbeslag
Woningbouw, utiliteitsbouw, overheid, zorginstellingen. Wij adviseren merk onafhankelijk.

 

Sluitsystemen
Tijdig nadenken over het sluitplan voorkomt onnodige kosten en vertragingen. Wij gaan graag in een zo vroeg mogelijk stadium met je in gesprek om tot een deskundig advies te komen.

 

Inbraakpreventie
Twee sterren of drie  sterren / Politie keurmerk veilig wonen SKG. Wij zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de gestelde eisen.

 

Vluchtwegtechniek en brandwering
Er worden veel eisen gesteld aan gebouwen op het gebied van vluchtweg techniek en brandwering. Vanuit onze expertise kunnen wij deze eisen koppelen aan de wensen van de gebruiker.

 

Elektronische sluitsystemen
Elektronisch sluiten is de toekomst. De ontwikkelingen in deze markt volgen elkaar razendsnel op.
Groenhart werkt nauw samen met het Advies Centrum Elektronisch  Sluiten (ACES). Samen met ACES zorgen wij voor een goed advies, implementatie en nazorg. Lees meer >

 

Deurdrangers en deurautomaten
De keuze van de juiste deurdranger wordt bepaald door vele factoren en wettelijke eisen. Voorkom onnodige kosten en vraag ons om advies.

 

Luxe deurbeslag
Onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Heemskerk, Heemstede, Purmerend, Schagen, Volendam en Zwaag hebben een uitgebreide presentatie met luxe deurbeslag en toebehoren. Wij voorzien je hierbij van vakkundig advies in materiaalkeuze en onderhoud van je beslag
 
En nog veel meer
Postkasten, garderobes, roosters. Wij zijn je graag van dienst.