{{alert.message}}

Vind jouw perfecte werkbroek

Ben je op zoek naar slijtvaste werkbroeken die tegen een stootje kunnen of ga je voor maximale flexibiliteit en comfort? In welke branche je ook werkzaam bent of wat je klus ook is, wij helpen je aan de perfecte werkbroek. Vergelijk de modellen werkbroeken en de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn.

5 STAPPEN NAAR DE PERFECTE WERKBROEK

 

1. Kies je werkkleding op basis van je eigen werkdag

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? Ben je veelal binnen of buiten aan het werk? De verschillende werkomstandigheden en klimaten bepalen wat je nodig hebt. Op zoek naar een korte werkbroek? Bekijk onze shorts. Ga je voor slijtvaste 'heavy duty' werkbroeken of liever het comfort van een spijkerbroek? Ook bieden we diverse bodybroeken aan. 

Tip: Ben je veel buiten? Werk ongestoord door met onze regenbroeken


2. "Wie de broek past, trekke hem aan"

Wees kieskeurig over de pasvorm. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid en ergonomie. Ook leveren wij dames werkbroeken. Naast de direct leverbare werkbroeken kunnen wij specifieke maten bestellen bij onze leveranciers. We geven je graag advies.

Tip: slijt je kniebeschermers, niet je knieën. Overweeg dus ook een nieuw setje kniebeschermers als je een nieuwe broek koopt.


3. Kies de functionaliteit die jij nodig hebt

Altijd je (hand)gereedschappen of andere hulpmiddelen bij de hand? Wat heb je bij je als je aan het werk bent? Kies een model werkbroek met de functies die je nodig hebt en bedenk of je holsterzakken wilt. Bekijk de verschillende werkbroeken met holster en zonder holster zakken.

Tip: Extra opbergmogelijkheden nodig? Dan is een losse gereedschapsgordel handig.

4. Hou rekening met veiligheidseisen

Regels en richtlijnen? Welke eisen worden er gesteld op je werkplaats? Heb je high visibility kleding of misschien een ID-kaarthouder nodig? Weet je het niet zeker? Neem gerust contact met ons op.

5. Ga voor stijl

De eerste indruk telt. Kies je favoriete items en vergeet niet naar de andere kledingstukken te kijken die erbij passen. Bekijk ons volledige assortiment werkkleding.

 

Kies je favoriete werkbroek

werkbroeken


ONZE HARDLOPERS

 

Snickers DuraTwill

Extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotende stof. Met een geavanceerde snit, verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken. Bekijk de DuraTwill werkbroeken.

Snickers RuffWork

Deze moderne heavy-duty werkbroek met knoopsluiting is voorzien van verstevigde kniebescherming, geïntegreerde ventilatie en stretch voor optimaal comfort tijdens het werk. Bekijk de RuffWork werkbroeken.

Carhartt 

Gemaakt van een sterke, duurzame elastische stof en bieden comfort tijdens intensieve werkzaamheden. Bekijk de Carhartt werkbroeken.

Kelfort

Duurzame werkbroeken voorzien van handige zakken en reflectie voor extra zichtbaarheid. In zwart of grijs (type Thijs en Stef). Bekijk de Kelfort werkbroeken.

Spijkerbroek

Comfortabele denim werkbroeken van Crosshatch of Kelfort met allround-pasvorm en een hoge duurzaamheid. Bekijk de spijkerbroeken.

BEKIJK AL ONZE WERKBROEKEN