{{alert.message}}

Elektronisch sluiten

Aces

Om het complexe traject van begeleiding van elektronische sluitsystemen te perfectioneren is Groenhart een samenwerking aangegaan met adviesbureau ‘ACES’ (Advies Centrum Elektronisch Sluiten). ACES bestaat uit een team van specialisten die volledig onafhankelijk advies geeft op basis van de eisen en wensen van de eindgebruiker. Voor dit advies worden alle gangbare moderne sluitsystemen onderzocht. Omdat ACES de sluitsystemen niet zelf levert ben jij als eindgebruiker verzekerd van een 100% onafhankelijk advies en dus van de voor jouw beste keuze.

Met name door de vele toepassingen en mogelijke koppelingen zijn elektronische sluitsystemen een zeer specialistisch vakgebied. Hiervoor is niet alleen een zeer grondige kennis van zowel de verschillende systemen nodig, maar ook een diepgaande kennis van hang en sluitwerk. Juist door de in de praktijk opgedane expertise op deze gebieden zijn de adviseurs van ACES in staat om de beste oplossingen aan te dragen. De voorstellen van ACES worden dan ook niet vanachter een bureau bedacht, maar zijn gebaseerd op grondig onderzoek van jouw eisen op locatie, een heldere analyse van jouw problemen en de meest efficiënte oplossing daarvan.

ACES is ook van toegevoegde waarde op het gebied van systeem-implementatie, begeleiding en opleiding. In de aftersales-fase kan ACES onderhoudscontracten als een supportdesk-functie en beschikbaarheidsovereenkomsten aanbieden zodat je het systeem jarenlang zorgeloos kunt gebruiken.

Meer weten? Neem contact op met één van onze adviseurs of bel met onze afdeling Projecten op 0299-480101.

Aces