{{alert.message}}

OCI koppeling

koppel je software met groenhart

Efficiënter samenwerken is kosten besparen. Met onze digitale oplossingen bieden we extra zekerheid en gemak voor jou als vaste klant. Een OCI koppeling houdt in dat er een directe verbinding tussen jouw inkoopsysteem (ERP pakket) en onze webshop wordt gemaakt. 

Hoe gaat dit in zijn werk? Vanuit jouw software pakket krijg je via een specifieke link direct toegang tot onze webshop. Daar kun je eenvoudig producten zoeken en bestellen. Daarbij worden jouw eigen prijzen getoond. Deze prijzen zijn altijd up-to-date, in tegenstelling tot de prijslijst of de prijzen in het pakket die mogelijk een aantal keer per jaar worden aangepast. Daarnaast heb je inzicht in alle technische en logistieke informatie, zoals veiligheidsbladen, productspecificaties en voorraad van de producten in al onze vestigingen.

Na het vullen van de winkelmand op groenhart.nl komt de order in jouw eigen pakket te staan. Je hebt dus meteen de inkooporder klaar staan die na goedkeuring direct aan ons kan worden doorgestuurd om in behandeling te nemen.

Een OCI koppeling heeft door zijn bestelgemak en snelle invoermogelijkheden veel meerwaarde voor jou als klant, wat bijdraagt aan een goede samenwerking. Het creëren van een koppeling is niet vrijblijvend. Onze ervaring leert dat er dikwijls een grote inspanning wordt gevraagd van de softwareleverancier en de webshop ontwikkelaar. Afhankelijk van de huidige samenwerking en het toekomstperspectief gaan we graag met je in gesprek om tot een optimale kostenverdeling te komen.

Geïnteresseerd? Informeer bij onze vertegenwoordiger of neem contact op met onze afdeling E-commerce via 0299-480131.

 

Wij hebben reeds koppelingen gerealiseerd met de volgende software pakketten:

AFAS software
Basware
BouwInfoSys
ENK software
Gilde Software
Proactis
Proactive
Syntess
TBlox

Staat jouw pakket er niet bij? Neem dan contact op met onze afdeling E-commerce via 0299-480131.

OCI stap 1OCI stap 2OCI stap 3OCI stap 4