{{alert.message}}

Service

Onze service

Machines zijn voor jou als vakman onmisbaar. Net als een veilige werkomgeving. Groenhart heeft een eigen serviceafdeling waar je jouw gereedschap en materieel onder één dak kunt laten repareren, onderhouden, keuren, kalibreren en slijpen. Onze monteurs zijn getraind, gerectificeerd en worden continu bijgeschoold om up-to-date te blijven. Ze snappen dat je snel weer door wilt met je klus! Wij ontzorgen jou hierin maximaal, dat is wel zo makkelijk!


Reparatie

Reparatie

Bij Groenhart kun je jouw gereedschap onder één dak laten repareren. Machines niet bij ons gekocht worden wel door ons gerepareerd. Wel zo makkelijk!


Meer informatie

Keuringsssticker

Keuren arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen in je bedrijf dienen periodiek door deskundigen te worden gekeurd. Groenhart is de specialist in het certificeren, inspecteren en kalibreren van je arbeidsmiddelen.

Meer informatie

Gereedschapsbeheer

Gereedschapbeheer

Laat ons de periodieke keuring van je arbeidsmiddelen verzorgen en vastleggen in ons online systeem. Zo ben je altijd up-to-date!


Meer informatie

Slijpen

Goed gereedschap is het halve werk. Houdt deze in goede conditie door je machines tijdig te laten slijpen. Denk hierbij aan al het verspanend materieel dat wordt gebruikt in de bouw.

Meer informatie

Asbest

Reparatiebeleid asbest

Wij vragen om een asbestvrijverklaring, vóór dat wij de machine in onze vestiging innemen. Om de gezonden en veilige werkomgeving te waarborgen.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Neem contact op met je favoriete vestiging, vertegenwoordiger of neem direct contact op met de serviceafdeling.

Telefoonnummer: 0299 480 100
E-mailadres: reparatie@groenhart.nl

Onze specialisten van de serviceafdeling staan je graag te woord!

Serviceafdeling