{{alert.message}}

Keuren van arbeidsmiddelen

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van werknemers en de werkomgeving. Arbeidsmiddelen in je bedrijf dienen periodiek door een deskundige te worden gekeurd. Groenhart is de specialist in het certificeren, inspecteren en kalibreren van je arbeidsmiddelen. De keuringen kunnen plaatsvinden in onze eigen werkplaats alsook op locatie.

Wij begrijpen dat je de middelen niet lang kunt missen!


NEN NORMERING

Wij keuren periodiek al je arbeidsmiddelen zoals elektrisch gereedschap, verdeelkasten, klimmaterieel en valbeveiliging conform NEN normering.

  • Keuring op locatie
  • Vaste prijsafspraken
Keuringssticker

SPECIALISME

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Ze zijn getraind, gecertificeerd en worden continu bijgeschoold om up-to-date te blijven.

SietonREPARATIE

Bij keuren komen ook reparaties naar voren, denk hierbij aan het vervangen van stekkers en aansluitsnoeren. Deze kunnen we gelijk uitvoeren en direct meenemen in de keuring.


Periodieke keuringPERIODIEK

Voor arbeidsmiddelen ligt het voor de hand om ze jaarlijks te keuren. Wanneer je iets specifieker wilt zijn is het goed om te kijken naar zaken zoals: de frequentie van het gebruik, de deskundigheid van de gebruiker, de omgeving en de kans op beschadiging. Indien er sprake is van aanvullend risico zullen extra keuringen door ons geadviseerd worden.

GEREEDSCHAPBEHEER

Laat ons de periodieke keuring van je arbeidsmiddelen verzorgen en vastleggen in ons online systeem. Zo heb je altijd een actueel overzicht, beschik je snel weer over je arbeidsmiddelen én ben je altijd up-to-date. Gereedschapbeheer is voor bedrijven met minimaal 100 arbeidsmiddelen. Meer informatie.


Interesse? Neem contact op met je favoriete vestiging, vertegenwoordiger of bel: 0299 - 480 100
Download hier de prijslijst.