{{alert.message}}

Repair Care opleiding

Repair-Care, het enige hout-reparatie systeem dat écht repareert! Het leveren van deze kwaliteitsproducten alleen is echter niet voldoende voor het beste eindresultaat. De duurzaamheid van een reparatie hangt af van het vakmanschap van de applicateur. Daarom hanteert Repair Care haar eigen opleidingsprogramma, bestaande uit 4 modules:

Niveau 1: Kennismaking met duurzaam onderhoud
Niveau 2: Technische verdieping
Niveau 3: Praktijktraining op project
Niveau 4: Duurzaam onderhoud Expert (voor bedrijven)

Repair Care

Niveau 1, 2 en 3 zijn bedoeld voor applicateurs. Na elke van deze drie ééndaagse opleidingen ontvangen de deelnemers een persoonsgebonden Repair Care International pas. Na het succesvol afronden van niveau 3 ontvangen de deelnemers de erkenning Repair Care Systeem Professional.
Niveau 4 hanteert Repair Care voor bedrijven. Hiervoor dient een organisatie over voldoende kennis en ervaring op niveau 3 in de praktijk te beschikken. Met deze erkenning heeft de organisatie tevens toegang tot de unieke tienjarige waterdichte systeemgarantie van Repair Care.
Ook voor opdrachtgevers heeft Repair Care een speciale ééndaagse opleiding waarbij deelnemers een basiskennis van duurzaam onderhoud verkrijgen.

Opleidingen bij Groenhart

Groenhart organiseert in samenwerking met Repair Care bovenstaande vakopleidingen. Bij voldoende animo zullen deze in onze hoofdvestiging te Purmerend plaatsvinden. Wanneer je hierin bent geïnteresseerd kun je aanmelden via het inschrijfformulier rechts op deze pagina.

Niveau 1

Deze interactieve, eendaagse opleiding is bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. Centraal staan de 7 stappen naar duurzaam gevelonderhoud. Het programma omvat een goede mix van theorie en praktijkoefeningen. Zo ga je zelf aan de slag met de meest voorkomende reparaties.

De kosten hiervoor bedragen € 199,- excl. btw per persoon.
Hierbij is inbegrepen: een geheel verzorgde lunch en gebruik van gereedschap en materialen.

Niveau 2

Deze eendaagse opleiding concentreert zich op de praktijk van lamineren en stopverfvervanging. Naast een korte theoretische sessie, bestaat het programma vooral uit praktijkopdrachten. Je werkt met de zogeheten praktijksimulator, een perfecte nabootsing van een kozijn. Daardoor is er sprake van een realistische oefensituatie, geheel in lijn met de dagelijkse werkomstandigheden.

Deze opleiding is alleen te volgen met Niveau 1-erkenning.

De kosten hiervoor bedragen € 239,- excl. btw per persoon.
Hierbij is inbegrepen: een geheel verzorgde lunch en gebruik van gereedschap en materialen.

Niveau 3

Deze eendaagse opleiding richt zich op de praktijk van deelvervanging. Naast een theoretische sessie over het uitvoeren van een inspectie en een korte uitleg over deelvervanging, ben je vooral zelf bezig met deelvervanging volgens de Repair Care werkwijzen. De dagelijkse werkomstandigheden worden perfect nagebootst dankzij de inzet van de bekende praktijksimulator.

Deze opleiding is alleen te volgen met Niveau 2-erkenning.

De kosten hiervoor bedragen € 209,- excl. btw per persoon.
Hierbij is inbegrepen: een geheel verzorgde lunch en gebruik van gereedschap en materialen.

Data opleidingen

De volgende cursusdag(en) zijn beschikbaar. Een cursusdag is doorgaans van 08.15 uur tot 15.30 uur en de lunch wordt door ons verzorgd. Je ontvangt bij bevestiging een volledig programma. Geef je gewenste datum aan in het aanmeldingsformulier.

Niveau 1
20 jun.
3 okt.

Niveau 2
29 febr.
4 jul.
24 okt.

Niveau 3
14 mrt.


Vul het formulier in

Indien je meerdere personen wilt opgeven voor de cursus, gelieve per persoon het formulier in te vullen.

Meer weten of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Daniël van Gils via 06-50278762.

Vul het onderstaande formulier in

Indien je meerdere personen wilt opgeven voor de cursus, gelieve per persoon het formulier in te vullen.