{{alert.message}}

Makita actie jul-sept

Header image

Koop in de periode 1 juli t/m 30 september 2024 een actieproduct en kies binnen een jaar na registratie een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel en krijg deze gratis. Dit geldt op geselecteerde LXT 18 V machines en XGT 40 V Max machines met een adviesprijs boven €199 excl. btw.

Het aantal cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. btw en dit kun je vinden op onze website bij de actieproducten. Registreer op actie.makita.nl of in de Makita app. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De registratie voor deelname aan de actie moet gedaan worden binnen een maand na afloop van de actieperiode. De na registratie toegekende cadeaupunten dienen binnen een jaar na goedgekeurde registratie te worden ingewisseld. Daarna zijn ze niet meer geldig


Looptijd van de actie:

Deelnemende actieproducten kan je vinden op deze pagina. De actie loopt van 1 april tot en met 30 juni 2024. Je kunt voor je cadeaupunten je aankopen in deze periode tot en met 31 juli 2024 registreren in de Makita app of op actie.makita.nl. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen. Inwisselen van de cadeaupunten kan tot 1 jaar na goedkeuring van de registratie.

Actievoorwaarden:

    1. De aankoopdatum ligt binnen de looptijd van de actie, en dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
    2. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie dat zijn. Vragen? Neem vooraf contact op met de Makita Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
    3. Machines in de outlet van de dealer, zijn uitgesloten van acties.
    4. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een cadeau. Er is dan keuze uit op dat moment in de Cadeauwinkel aanwezige cadeaus. (zie ook A.5.a)
    5. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).