<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=944606695660584&ev=PageView&noscript=1" /> Groenhart - Werken bij Groenhart

Werken bij Groenhart

Werken bij ons bedrijf betekent werken in een prettige omgeving met collega's die hetzelfde doel nastreven. 
Groenhart is een modern bedrijf van bijna 100 jaar jong. Kwaliteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze mensen zijn derhalve stuk voor stuk vaklui op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. Daarnaast volgen wij kritisch de vernieuwingen, zowel op het gebied van ICT als op het gebied van onze producten.
Groenhart is een dynamisch bedrijf met ambitieuze medewerkers die ongedwongen met elkaar om gaan in een informele sfeer. 

Inmiddels zijn we met tien vestigingen de grootste groothandel in ijzerwaren en gereedschappen van Noord Holland. Onze ambitie is echter nog lang niet uitgeblust. Groei staat hoog op onze lijst van doelstellingen en bij groei horen meer medewerkers. 

Momenteel werken er ruim 120 mensen bij onze organisatie en enthousiaste commerciële mensen met kennis van zaken gaan we graag mee in gesprek.

Wij bieden onze mensen een modern ingerichte en rookvrije werkplek die vanzelfsprekend aan de huidige arbo eisen voldoet. Een premievrij pensioen behoort tot onze standaard arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er een voorziening voor de lunch en hebben we een personeelsvereniging die de nodige activiteiten organiseert.

Onze vestigingen liggen verspreid in Noord-Holland met de hoofdvestiging in Purmerend. File problemen kennen wij niet en voor de mensen die wat verder weg wonen hebben wij een reiskostenregeling.

Hiernaast vind je onze openstaande vacatures van dit moment. Indien je wilt werken bij een groeiend bedrijf met gemotiveerde mensen, reageer dan via deze website.

Verkoopmedewerker:

Als verkoopmedewerker sta je klanten te woord, maak je ze wegwijs binnen ons assortiment en van hieruit verzorg je advies en verkoop van de producten.

Bekijk vacature

Hoofd Inkoop Logistiek:

Als hoofd inkoop logistiek geef je leiding aan en coördineer je inkoop en logistieke activiteiten.

Bekijk vacature

Vestigingsleider Alkmaar:

Als vestigingsleider geef je leiding aan en coördineer je verkoopactiviteiten binnen de vestiging.

Bekijk vacature

Magazijnmedewerker/chauffeur:

Als magazijnmedewerker/chauffeur zorg je voor juiste aflevering van pakketten bij onze klanten en help je mee in het magazijn.

Bekijk vacature

Open sollicitatie:

Heb je ervaring in de ijzerwarensector en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk vacature

Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes