Demo's, Toolboxen en Opleidingen

Wij gaan verder dan alleen het leveren van je materialen en tools voor het realiseren van je klus. Wij geloven in persoonlijk contact en interactie.

Tijdens onze activiteiten zoals Demodagen, Toolboxen en opleidingen delen wij kennis, verbinden wij mensen en doen we inspiratie op. De diversiteit aan activiteiten zorgt ervoor dat er voor elke professional wel iets interessants bij zit. Leid je een bedrijf, ben je zzp'er, werknemer of professionele klusser? Bij ons kun rekenen op een degelijk en aansprekend aanbod leerzame momenten.

Groenhart: actief, vernieuwend, sprankelend en jouw specialist!

Het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten zien wij als service! Wij bieden alle activiteiten dan ook kosteloos aan*. Tenslotte hebben zowel de fabrikant, wij als toeleverancier en jij als klant baat bij het vergroten van elkaars kennis.

* Op de scholing ter specialisatie in houtrotherstel i.s.m. Repair Care na. 

Demo's groenhartrepair care opleiding

Repair Care, het enige houtreparatie systeem dat écht repareert! Het leveren van deze kwaliteitsproducten alleen is echter niet voldoende voor het beste eindresultaat. De duurzaamheid van een reparatie hangt af van het vakmanschap van de applicateur. Daarom hanteert Repair Care haar eigen opleidingsprogramma.

Aankomende startdata:

  • Niveau 2: Maandag 15 oktober


meer info over repair care opleidingen


Demodagen

Datum Vestiging Omschrijving Tijd
16 okt Zwaag Demo Novatio 14.00 - 17.00
18 okt Purmerend Demo ProFit 14.00 - 17.00
30 okt Westzaan Demo Novatio 14.00 - 17.00
30 okt Zwaag Demo ProFit 14.00 - 17.00
13 nov Grootebroek Demo Novatio 14.00 - 17.00
15 nov Schagen Demo Novatio 14.00 - 17.00

Meer informatie? Neem gerust contact op met je favoriete vestiging, vertegenwoordiger of onze hoofdvestiging: 0299-480100. Activiteit bijwonen? Je bent van harte welkom.Novatio demonstreert producten voor de bouw

Novatio levert A-merken zoals Red Devil OneTime en de filler & finish productenlijn van Beissier: Aguaplast. Door continu haar producten en technieken te ontwikkelen heeft Novatio een vooraanstaande positie in de onderhoudsmarkt opgebouwd. Tijdens deze demo’s laten de specialisten van Novatio je kennis maken met hun producten voor diverse toepassingen.


ZIE DE PROFIT GATZAGEN LIVE IN ACTIE!

De ProFit gatzagen met het Click & Drill systeem zijn uniek. De snelheid gecombineerd met het gebruikersgemak is uniek te noemen in de markt. ProFit is trots op zijn producten en dat willen ze dan ook graag demonstreren. Kom naar de vestiging en laat je overtuigen!

 


Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes