{{alert.message}}

Heemstede (Van Zuylen)

Adresgegevens

Cruquiusweg 37B
2102 LS Heemstede

T 023 - 528 68 42
E vanzuylen@groenhart.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

07:00 - 17:30 uur

Zaterdag:

08:00 - 12:30 uur


Heemstede Van Zuylen

Van Zuylen IJzerwaren is sinds januari 2023 onderdeel van Groenhart. Van Zuylen heeft vanuit Heemstede een sterke positie in de regio Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en de noordelijke Bollenstreek, waarmee wij onze activiteiten in de ijzerwarenmarkt in dat deel van Noord-Holland uitbreiden. De komende maanden staan in het teken van het samenvoegen van het (winkel)assortiment en het integreren van de systemen. Ook zijn we druk bezig met een verbouwing waardoor we je je straks nog beter van dienst kunnen zijn.

OVER JE CONTACTPERSONEN

De vertrouwde gezichten in Heemstede staan voor je klaar. Je kunt het team vragen stellen over condities, openstaande orders en verwachte levertijden. Zij geven advies vanuit specifieke werksituaties en bieden hulp bij calculaties. Schroom niet om aan te geven wat je nog niet bij ons koopt, wissel met ons van gedachte en pak je extra voordeel. Ben je nog geen klant, dan zorgen wij ervoor dat dit snel geregeld is. Graag verzorgen wij advies op locatie vanuit de wensen en behoeften.

HEB JE TOCH NOG MEER VRAGEN?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog meer vragen hebt. Vragen die je hebt als klant van Van Zuylen maar mogelijk ook als klant van Groenhart.
Ons doel is dat een ieder welkom is in elke Groenhart vestiging en overal dezelfde prijs wordt gerekend. De verwachting is dat wij dit vanaf de zomervakantie waar kunnen maken. Heb je vragen vanuit de afspraken die je met Groenhart hebt of die je met ons wilt maken kun je contact opnemen met Daan Loos, bereikbaar op 0299-480122