{{alert.message}}

Heemstede (Van Zuylen)

Vestiging

Adresgegevens

Cruquiusweg 37B
2102 LS Heemstede

T 023 - 528 68 42
E vanzuylen@groenhart.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

07:00 - 17:30 uur

Zaterdag:

08:00 - 12:30 uur

Groenhart

VESTIGINGLEIDER

Patricia Akersloot

023 205 16 90

pakersloot@groenhart.nl

Groenhart

VERTEGENWOORDIGER

Daan van Zuijlen

06 513 75 492

dvzuijlen@groenhart.nl


Heemstede Van Zuylen

Van Zuylen IJzerwaren is sinds januari 2023 onderdeel van Groenhart. Van Zuylen heeft vanuit Heemstede een sterke positie in de regio Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en de noordelijke bollenstreek waarmee wij onze activiteiten in de ijzerwarenmarkt in dat deel van Noord-Holland uitbreiden.

OVER JE CONTACTPERSONEN

In vestiging Heemstede heeft Patricia Akersloot de leiding. Je kunt Patricia vragen stellen over condities, openstaande orders en verwachte levertijden. Zij geeft advies vanuit specifieke werksituaties en biedt hulp bij calculaties. Schroom niet om aan te geven wat je nog niet bij ons koopt, wissel met ons van gedachte en pak je extra voordeel. Ben je nog geen klant, dan zorgt Patricia ervoor dat dit snel geregeld is.

Daan van Zuijlen is vertegenwoordiger in de regio rond Heemstede en werkt als verkoopadviseur in de buitendienst nauw samen met de vestiging. Hij onderhoudt onze relatie met bedrijven en instellingen en verzorgt daarbij advies op locatie. Is oplossingsgericht en oprecht geïnteresseerd in je wensen en behoeften.