{{alert.message}}

Amsterdam

Vestiging

Adresgegevens

Nieuwe Hemweg 20
1013 CX Amsterdam

T 020-211 93 30
E amsterdam@groenhart.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

07:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

Gesloten

Groenhart

VESTIGINGSLEIDER

Scott Alink

020 211 93 31

salink@groenhart.nl

Groenhart

VERTEGENWOORDIGER

Brian Broersen

06 547 430 19

bbroersen@groenhart.nl

Groenhart

VERTEGENWOORDIGER

Martijn Groot

06 525 769 59

mgroot@groenhart.nl


OVER JE CONTACTPERSONEN

In hoofdvestiging Amsterdam heeft Scott Alink de leiding. Je kunt Scott vragen stellen over condities, openstaande orders en verwachte levertijden. Hij geeft advies vanuit specifieke werksituaties en biedt hulp bij calculaties. Schroom niet om aan te geven wat je nog niet bij ons koopt, wissel met ons van gedachte en pak je extra voordeel. Ben je nog geen klant, dan zorgt Scott ervoor dat dit snel geregeld is.
Voor vaste klanten bieden we gratis levering aan. Zelfs (met spoed) in de binnenstad mogelijk. Of maak gebruik van onze handige afhaalservice. Binnen een kwartier na je telefonische bestelling ligt het voor je klaar in de vestiging.

Brian Broersen en Martijn Groot zijn vertegenwoordigers in de regio rond Amsterdam en werken als verkoopadviseur in de buitendienst nauw samen met de vestiging. Brian is het aanspreekpunt voor binnen de ring en Zuidoost. Martijn voor Westpoort en Nieuw West. Zij onderhouden onze relatie met bedrijven en instellingen en verzorgen daarbij advies op locatie. Zijn oplossingsgericht en oprecht geïnteresseerd in je wensen en behoeften.