{{alert.message}}

Meetapparatuur in bewezen Wiha kwaliteit

Meetapparatuur in bewezen wiha kwaliteit

Goed nieuws voor iedereen die gereedschappen in WIHA-kwaliteit waardeert: Het merk heeft het assortiment meetapparatuur uitgebreid! Van spanningszoeker tot multimeter, van draaiveld- indicator tot stroommeettang: alle instrumenten overtuigen door de hoogste precisie, de beste kwaliteit en het onmiskenbare, roodgele design. Wij als Groenhart bieden professionele handgereedschappen aan van WIHA, vanwege de typische eigenschappen van functionaliteit en de duurzaamheid!

 

 

 

twee polige spanningzoeker

TWEEPOLIGE SPANNINGSZOEKER

Drie spanningszoekers die voldoen aan DIN EN 612433 en VDE 0682-401 normen, geschikt voor eMobility en fotovoltaïsche installaties tot 1.500 V DC. Geeft spanning aan, zelfs bij lege batterij. Te gebruiken in diverse situaties zoals schakelkasten, stopcontacten en machines.

specs tweepologe spanningszoeker

BEKIJK HIER DE SPANNINGSZOEKERS

 

DIGITALE MULTIMETER

Veelzijdige digitale meter voor elektrische metingen met een meetbereik tot 1.000 V AC / 1.000 V DC, geschikt voor fotovoltaïsche installaties. Voordelen: Opslag en meting relatieve waarde, snel resultaten vinden en automatische of handmatige meetbereikinstelling.

specs digitale multimeter

BEKIJK HIER DE DIGITALE MULTIMETER

 

digitale multimeter

 

stroommeettang

STROOMMEETTANG

De Wiha-stroomtang is een veelzijdig meetapparaat met een meetbereik tot 1.000 V AC / 1.500 V DC, geschikt voor diverse elektrische metingen, waaronder fotovoltaïsche installaties. Het apparaat biedt handige functies zoals een groot LCD-display, een geïntegreerde zaklamp, en nauwkeurige metingen dankzij LPF- en TRUE-RMS-meting.

specs stroommeettang

BEKIJK HIER DE STROOMMEETTANG

 

STOPCONTACTTESTER

De Wiha stopcontacttester is geschikt voor type C en F stopcontacten en biedt betrouwbare indicaties. Met een flexibele kabel is het gemakkelijk te gebruiken, zelfs op lastig bereikbare stopcontacten. Het LED-display maakt foutopsporing eenvoudig.

spec stopcontacttester

BEKIJK HIER DE STOPCONTACTTESTER

 

stopcontacttester

 

contacloze spanningszoeker

CONTACTLOZE SPANNINGSZOEKER

De contactloze spanningszoekers van Wiha zijn essentieel voor elektriciens, met drie varianten voor verschillende toepassingen. Ze hebben een geïntegreerde zaklamp, internationaal aangepaste meetpunten, LED-schaal en geluidstoon voor eenvoudige metingen.

specs contactloze spanningszoeker

BEKIJK HIER DE CONTACTLOZE SPANNINGSZOEKERS