{{alert.message}}

Nieuw hoofdkantoor

100 jaar geleden is Groenhart gestart als ijzerwarenzaak aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend. Inmiddels heeft ons familiebedrijf 10 vestigingen in Noord-Holland en zijn we inmiddels verhuisd naar de Baanstee Noord. Het nieuwe hoofdkantoor is 1,5 keer zo groot en combineert een winkel, magazijn en ondersteunende afdelingen.


Baanstee Noord in Purmerend

In de jaren 80 verhuisde Groenhart van hartje centrum naar bedrijventerrein De Koog, en begin jaren 90 naar Baanstee West. Daar gingen we verder als groothandel voor de bouw voor de professionele aannemerij. Nu 25 jaar later, met meer dan 15.000 artikelen op voorraad, werd het magazijn te klein en zijn we overgestoken naar de Baanstee Noord. Daar hebben we 1.500 m2 winkelruimte, 1.000 m2 kantoren, 165 m2 werkplaats en 3.500 m2 magazijn. Goede isolatie, stadsverwarming, efficiënte ventilatie, ledverlichting, afvalscheiding en zonnepanelen zorgen ervoor dat het pand energieneutraal is.


BEKIJK DE FOTO'S VAN DE VOORTGANG

 

nieuwbouw

 

De passie van ons familiebedrijf is het opbouwen van langdurige persoonlijke relaties met klanten en medewerkers. Als bouwtechnische groothandel ontzorgen wij bedrijven in de bouw met kennis, bestelgemak, kwaliteitsproducten en unieke logistieke dienstverlening.


nieuwbouw


Logistieke uitdaging

Vanuit Purmerend bevoorraden 8 bussen en 1 vrachtwagen dagelijks onze vestigingen en leveren zij aan klanten in de regio. De groei die we als bedrijf hebben meegemaakt brengt logistieke uitdagingen met zich mee. Het nieuwe pand biedt meer opslagruimte, een gescheiden in- en uitvoer van goederen en kansen om met digitale oplossingen de efficiëntie te verbeteren. Daarmee zijn we voorbereid op de toekomst.


Regionaal

Ook aantrekkelijk, is het potentieel aan goed personeel in de regio. Of mensen nu uit West-Friesland komen, de Zaanstreek of Amsterdam: ze zetten zich graag in om er echt een succes van te maken. Bovendien liggen onze wortels in Purmerend en weten onze klanten ons hier goed te vinden.

 

nieuwbouw


Dubbel feest

Het ontwerp is gereed, de vergunningen zijn verleend en in oktober 2019 is de eerste paal in de grond gegaan. Juli 2020 zijn we verhuisd. Dubbel feest, omdat we ook ons 100-jarig jubileum vierden. 2020 was een bijzonder jaar.


BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NIEUWSBRIEF