{{alert.message}}

Krasactie

jubileum kras 10-daagse groenhart

10 dagen lang (van 12 t/m 22 oktober) ontvang je bij elke aankoop in een vestiging een kraslot. Altijd prijs en je maakt ook kans op één van de 13 hoofdprijzen. Mede mogelijk gemaakt door deelnemende leveranciers. Kom vaker langs, maak meer kans!

In 1920 richtte Jan Groenhart aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend een kleine houtwarenfabriek op. 100 jaar en vier generaties transformeerden ons bedrijf.

Maar wat er in al die jaren niet veranderde is de passie voor het werk, persoonlijk contact en de aandacht voor kwaliteit. Het jubileum vieren we samen!

10-DAAGSE
De krasactie loopt van maandag 12 tot en met donderdag 22 oktober 2020. Op zondag wordt er namelijk niet gekrast :-)

ALLEEN IN ONZE VESTIGINGEN
10 dagen lang ontvang je bij je aankoop in één van onze 10 vestigingen een kraslot. Webshop orders, bestelapp orders en dubbeldienst leveringen zijn uitgesloten van de krasactie.

ALTIJD PRIJS MET HET KRASLOT
Kras het lot open aan de balie en verzilver direct je prijs!

krasloten prijzen groenhart

KANS OP MOOIE HOOFDPRIJZEN

Ook ding je met je aankoop automatisch mee voor één van de 13 hoofdprijzen. Duimen maar! De trekking vindt automatisch plaats na afloop van de actieperiode. De hoofdprijs winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Dit zijn de hoofdprijzen:

  • 1x een hout gestookte hottub van Isbjorn t.w.v. 3.000 euro
  • 2x een Bastard Kamado BBQ t.w.v. 1.000 euro
  • 10x een Groenhart 100 jaar fiets

hoofdprijzen jubileum krasactie groenhart


Actie uitleg & voorwaarden

Alle getoonde afbeeldingen dienen als voorbeeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle Groenhart vestigingen nemen deel aan de actie. Webshop orders, bestelapp orders en leveringen via de Dubbeldienst zijn uitgesloten. De krasactie is geldig van 12 t/m 22 oktober 2020 én zolang de voorraad strekt.

De actie is toegankelijk voor elk persoon van 18 jaar of ouder. Met uitzondering van medewerkers van Groenhart en partijen die in organisatorische zin betrokken zijn.

De bij de hoofdprijzen vermelde adviesprijzen zijn inclusief btw. Na de actieperiode worden de hoofdprijzen verloot door middel van een trekking. De winnaars worden persoonlijk van de gewonnen prijs op de hoogte gesteld. De winnaar stemt er mee in dat zijn/haar naam en foto genoemd wordt op de website, social media en nieuwsbrief van Groenhart.

De gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn persoonsgebonden. Kortingsvouchers of waardebonnen zijn exclusief BTW, eenmalig te gebruiken, gelden niet op lopende orders of offertes en hier zijn aanvullende voorwaarden aan verbonden. Groenhart behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen en/of te beëindigen. Hiervan zal melding worden gedaan op de actiewebsite.


TERUG NAAR JUBILEUM PAGINA

 


Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes