{{alert.message}}

Maatregelen coronavirus

dinsdag 21 december 2021

groenhart-coronavirus-maatregelen-oktober

Onze vestigingen zijn ook voor particuliere klanten weer geopend. Zoals je van ons gewend bent staan we voor je klaar.

Wil je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het bezoeken van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze oplossingen die je veel bestelgemak opleveren. Bestel telefonisch, per email, whatsapp of op groenhart.nl.

Voor zakelijke klanten: we bezorgen je order franco op locatie in Noord-Holland. Wel zo makkelijk! Particulieren kunnen ook terecht op groenhart.nl om vervolgens de bestelling thuis te laten bezorgen. Gratis bezorging met PostNL bij een bestelling vanaf 80,- excl. BTW. 

Aangescherpt bezoekersbeleid
We zijn extra alert op hygiëne. De gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. We zijn vanzelfsprekend geen experts en houden ons aan de adviezen die het RIVM geeft.

Dit is ons verscherpt bezoekersbeleid om de verspreiding van het virus tegen te gaan:

  1. Het dragen van een mondkapje in onze vestigingen is verplicht
  2. Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  3. Houd 1,5 meter afstand


Wat doet Groenhart verder om het besmettingsgevaar te verkleinen?

  • Onze winkels blijven open met dezelfde openingstijden. Wij letten nog meer dan anders op het schoonmaken en desinfecteren van onze vestigingen, en dan met name de onderdelen die veel door mensen worden aangeraakt.

  • Blijf op gepaste afstand. We schudden geen handen, maar begroeten elkaar uiteraard wel. Daarnaast zijn we alert op (mogelijk) grieperige collega’s en dus ook op klanten.

  • Snel afhalen? Bel of mail je bestelling door, wij zetten het voor je klaar bij de Come & Go balies in onze vestigingen.

  • Wij staan zoals je gewend bent ook voor je klaar op groenhart.nl, telefonisch en per e-mail. 

  • Onze Dubbeldienst blijft tot 2x per dag leveren. Het magazijn en onze Dubbeldienst chauffeurs nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne.

Zoals je van ons gewend bent staan we voor je klaar! We volgen de situatie op de voet en ondernemen alle acties die nodig zijn. Indien er wijzigingen zijn in ons beleid houden we jullie op de hoogte middels een update op deze pagina.

Samen Sterk!

 

Laatste nieuws