{{alert.message}}

Maatregelen coronavirus

dinsdag 4 mei 2021

groenhart-coronavirus-maatregelen-oktober

Voor zakelijke klanten
Wil je in deze tijd het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het bezoeken van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze oplossingen die je veel gemak in het bestelproces opleveren. Bestel telefonisch, per email, whatsapp of op groenhart.nl. We bezorgen je order franco op locatie in Noord-Holland of leggen je order klaar in de vestiging. Wel zo makkelijk!

Voor particuliere klanten
Onze vestigingen zijn ook voor particulieren geopend. Ook kunnen particulieren  terecht op groenhart.nl om vervolgens de bestelling op te halen of deze thuis te laten bezorgen. Gratis bezorging met PostNL bij een bestelling vanaf 80,- incl. BTW. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze direct stellen via onze chatfunctie. Vind op groenhart.nl alles voor je klus!

Aangescherpt bezoekersbeleid
We zijn extra alert op hygiëne. De gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. We zijn vanzelfsprekend geen experts en houden ons aan de adviezen die het RIVM geeft.

Dit is ons verscherpt bezoekersbeleid om de verspreiding van het virus tegen te gaan:

  1. Het dragen van een mondkapje in onze vestigingen is verplicht
  2. Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  3. Houd 1,5 meter afstand


Wat doet Groenhart verder om het besmettingsgevaar te verkleinen?

  • Onze winkels blijven open met dezelfde openingstijden. Wij letten nog meer dan anders op het schoonmaken en desinfecteren van onze vestigingen, en dan met name de onderdelen die veel door mensen worden aangeraakt.

  • Blijf op gepaste afstand. We schudden geen handen, maar begroeten elkaar uiteraard wel. Daarnaast zijn we alert op (mogelijk) grieperige collega’s en dus ook op klanten.

  • Snel afhalen? Bel of mail je bestelling door, wij zetten het voor je klaar bij de Come & Go balies in onze vestigingen.

  • Wij staan zoals je gewend bent ook voor je klaar op groenhart.nl, telefonisch en per e-mail. 

  • Onze Dubbeldienst blijft tot 2x per dag leveren. Het magazijn en onze Dubbeldienst chauffeurs nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne.

Zoals je van ons gewend bent staan we voor je klaar! We volgen de situatie op de voet en ondernemen alle acties die nodig zijn. Indien er wijzigingen zijn in ons beleid houden we jullie op de hoogte middels een update op deze pagina.

 

Laatste nieuws