{{alert.message}}

Maatregelen coronavirus

maandag 14 december 2020

blijven-open-nieuwsbericht-vierkant-1

Als bouwtechnische groothandel kunnen we onze vestigingen geopend houden. Alleen zakelijke klanten zijn van harte welkom in onze 10 vestigingen. Zoals je van ons gewend bent staan we voor je klaar. Particulieren verwijzen we graag naar groenhart.nl, om vervolgens de bestelling thuis te laten bezorgen.

Voor zakelijke klanten
Onze vestigingen en afhaalbalies blijven geopend. Wil je in deze tijd het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het bezoeken van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze oplossingen die je veel gemak in het bestelproces opleveren. Bestel telefonisch, per email, whatsapp of op groenhart.nl. We bezorgen je order franco op locatie in Noord-Holland of leggen je order klaar in de vestiging. Wel zo makkelijk!

Voor particuliere klanten
Particulieren kunnen terecht op groenhart.nl om vervolgens de bestelling thuis te laten bezorgen.

Gratis bezorging met PostNL: geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 40,- (normaal is dit vanaf 80,-) incl. BTW. Bekijk online ons uitgebreide assortiment. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze direct stellen via onze chatfunctie. Vind op groenhart.nl alles voor je klus!

Aangescherpt bezoekersbeleid
We zijn extra alert op hygiëne. De gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. We zijn vanzelfsprekend geen experts en houden ons aan de adviezen die het RIVM geeft.

Dit is ons verscherpt bezoekersbeleid om de verspreiding van het virus tegen te gaan:

 1. Onze winkels en de afhaalbalies zijn alleen geopend voor zakelijke klanten. Particulieren kunnen terecht op groenhart.nl om vervolgens de bestelling thuis te laten bezorgen.
 2. Het dragen van een mondkapje in onze vestigingen en distributiecentrum is verplicht
 3. Desinfecteer je handen bij binnenkomst
 4. Houd 1,5 meter afstand


Wat doet Groenhart verder om het besmettingsgevaar te verkleinen?

 • Onze winkels blijven open met dezelfde openingstijden. Wij letten nog meer dan anders op het schoonmaken en desinfecteren van onze vestigingen, en dan met name de onderdelen die veel door mensen worden aangeraakt.

 • Blijf op gepaste afstand. We schudden geen handen, maar begroeten elkaar uiteraard wel. Daarnaast zijn we alert op (mogelijk) grieperige collega’s en dus ook op klanten.

 • De afteken tablets op onze balies buiten gebruik. De pakbonnen hoeven vooralsnog dan ook niet ondertekend te worden.

 • Snel afhalen? Bel of mail je bestelling door, wij zetten het voor je klaar bij de Come & Go balies in onze vestigingen.

 • Wij staan zoals je gewend bent ook voor je klaar op groenhart.nl, telefonisch en per e-mail. 

 • Onze Dubbeldienst blijft tot 2x per dag leveren. Het magazijn en onze Dubbeldienst chauffeurs nemen extra maatregelen op het gebied van hygiëne.

 • Onze vertegenwoordigers zijn terughoudend met afspraken op locatie. Deze vinden zoveel als mogelijk telefonisch of online plaats.

Zoals je van ons gewend bent staan we voor je klaar! We volgen de situatie op de voet en ondernemen alle acties die nodig zijn. Indien er wijzigingen zijn in ons beleid houden we jullie op de hoogte middels een update op deze pagina.

 

Laatste nieuws


Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes