{{alert.message}}

Makita lunchtas actie

Van 1 april tot en met 30 juni 2021 ontvang je een gratis lunchtas bij aankoop van een actie machine. Registreer je aankoop op makita.nl en je krijgt de lunchtas thuis gestuurd

Bekijk hieronder alle deelnemende
machines:
Makita lunchtas

Actievoorwaarden:
1. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer.
2. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.
3. De aankoopdatum ligt in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2021. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
4. De registratie dient plaats te vinden tot en met 31 juli 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
5. Deelnemende actieproducten kan je vinden op op deze pagina.
6. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
7. Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.
8. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een gratis actie-item.


Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes