{{alert.message}}

Makita grasschaar actie

Van 1 april tot en met 30 juni 2021 ontvang je een gratis grasschaar bij aankoop van een actie tuinmachine. Registreer je aankoop op makita.nl en je krijgt de grasschaar thuis gestuurd.

Bekijk hieronder alle deelnemende machines:
Makita grasschaar

Actievoorwaarden:

  1. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer.
  2. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.
  3. De aankoopdatum ligt in de periode van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021. De aankoopdatum dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
  4. De registratie dient plaats te vinden tot en met 31 juli 2021. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.
  5. Een overzicht van deelnemende actieproducten vind je op deze pagina.
  6. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
  7. Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.
  8. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een gratis actie-item.

Betaling: betalingsmethodes
Bezorging: bezorgmethodes