{{alert.message}}

Makita actie dec-feb

Header image

Kies deze periode (1 december 2023 t/m 29 februari 2024) een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een actieproduct. Dit geldt op alle LXT 18 V machines en alle XGT 40 V Max machines, combisets en lampen excl. tuinmachines, met een adviesprijs boven €199 excl. BTW.


Het aantal Cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW en dit kun je vinden op onze website bij de actieproducten. Registreer op makita.nl/aanbieding of in de Makita app. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De registratie voor deelname aan de actie moet gedaan worden binnen een maand na afloop van de actieperiode. De na registratie toegekende Cadeaupunten dienen binnen een jaar na goedgekeurde registratie te worden ingewisseld. Daarna zijn ze niet meer geldig

Looptijd van de actie:

Deelnemende actieproducten kan je vinden op deze pagina. De actie loopt van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024. Je kunt voor je Cadeaupunten je aankopen in deze periode tot en met 31 oktober 2023 registreren in de Makita app of op makita.nl/aanbieding. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen. Inwisselen van de Cadeaupunten kan tot 1 jaar na goedkeuring van de registratie.

Actievoorwaarden:

    1. De aankoopdatum ligt binnen de looptijd van de actie, en dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan.
    2. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer.
    3. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een cadeau. Er is dan keuze uit op dat moment in de Cadeauwinkel aanwezige cadeaus.
    4. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
    5. Machines die verkocht worden als onderdeel van een combiset (beginnend met CLX, DK en DLX) zijn uitgesloten van deelname. Machines die onderdeel zijn van een set samengesteld door de dealer mogen mee deel nemen als de modelnummers duidelijk en compleet op de factuur vermeld staan.